Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Vandet lunes og gæren røres ud heri. De kogte kartoflerne rives og tilsættes. Salt, olie, rugmel, durummelet, og det meste af hvedemelet kommes i og dejen æltes godt igennemen. Dejen stilles til hævning et lun sted tildækket 1 time. Dejen slås ned og fordeles i en bredepande beklædt med bagepapir ca. 30x35 cm. Olien pensles på. Syltede hvidløg og udbløde soltørrede tomater hakkes groft, fordeles på dejen og trykkes lidt ned i den. Rosmarin drysses på. Stilles til efterhævning i 30 minutter. Bages i ovnen ved 200° i 20-25 minutter på midterste ovnrille. Brødet afkøles på bagerist. Skæres i 24 stykker, der serveres til suppe pastaretter og som brød til sydlanskinspireret frokoster og brunch. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |