Lørdag 01. April 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at sæt 2 dl. ris og 4 dl. vand samt lidt salt over at koge enden i gryde eller i mikroovn. Skyl og skræl gulleroderne. Forårsløgene renses og skæres i 1 cm. store stykker. Champignonene renses og skæres i kvarte. Spinaten skylle og duppes tør. Riv gulerødderne og snit hvidkålen meget fint. Kom det i en skål og pres lidt citronsaft hend over, Sættes tildækket i køleskab til servering. Filerne skæres i store tern eller strimler. Kyllingkødet svitses i pestoen på en slip let pande. Forårsløgene tilsættes og champignonene ligeså. De varmes igennemen i 2-3 minutter. Vand og krydderier tilsættes og det koges i 5 minutter. Snit spinaten i grove strimler og kom den på panden. Tilsæt Cremfine madlavning og kog yderlig i 5 minutter. Smag til med salt og peber. Drys mandelflager over retten lige inden serveringen. Server ris og gulerod/hvidkåls råkost til. Bemærkninger: Husk vi skal have 600g grønt og frugt hver dag. Så kom så meget grønt ind i alle måltiderne som muligt og giv frugt til dessert eller udskåret til aftens kaffen/the. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |