Lørdag 01. April 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl og udskær grønsagerne i strimler. Sæt risene over så de er kogt færdig til resten retten er færdig. Varm olien i en dyb pande. Svits hurtig de strimlede grønsager heri. Tilsæt boulionen og lad det snurre 3-4 minutter. Tilsæt ananas-stykkerne og saften, soyasaucen og eddiken. Jævn sausen med maizenamelet som er udrørt i vand. Smag til med salt og peber og lidt honning hvis det ikke er sødt nok. Krydr koteletterne med salt og peber. Steg dem på en pande i 3-4 minutter på hver side. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |