Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Krydr kødet med salt og peber. Varm olien op i en gryde og brun kødet heri på alle sider. Tilsæt de 2 dl. vand og dæmp varen til svag og lad kødet småsimre under låg i 1 time. Vend stegen rundt efter 30 minutter. Skræl kartoflerne og sæt dem over når der er 20 minutter tilbage. Befri hvidkålen for den grove stol og snit resten meget fint ud. Skær tomaterne i tynde strimler og bland dem med hvidkålen. Steg bacontrenene til de er gyldne på en pande og vend dem i råkosten. Kom de 2 spsk olie over råkosten og sæt den til side til serveringen. Si stegeskyen og jævn den med mel udrørt i vand. Kog den godt igennemen og smag til med krydderier og evt kulør. Server stegen til kartoflerne og saucen samt råkostsalaten. Bemærkninger: Er der kold steg til overs kan man fx. serverer: Kold rullesteg med flødehvidkål. Se opskrift. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |