Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skeæl kartoflerne og sæt dem over at koge i vand uden salt og kog dem møre. Befri hvidkålen for stok og snit den meget fint. Skær tomaterne i tynde strimler. Pil og hak løgene fint. Varm olien op i en gryde og steg baconen heri. Tag den op når den er gylden. Kom oksekødeti og brun det godt. Tilsæt hvidkålen og tomaterne. Tilsæt vandet og lad det simre 30 minutter. Lav mosen imens. Varm mælken op og tilsæt smøret. Pisk kartoflerne og tilsæt nu mæl/smør blandingen. Smag til med salt og hvid peber. Server mosen og oksekødsgryden til. Bemærkninger: Server fx Blå tuborg til de voksne og nisseøl til de små. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |