Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Røsti: Skræl og riv kartoflerne, skyl grundigt og læg dem op et rent viskestykke og knug dem tørre og så alt væsken kommer væk. Krydr med salt o peber og læg dem på en glohed pandemed olie på i 4 bunker. Tryk dem flade og steg dem for middel varme i 10-12 minutter på hver side. Pas på de må ikke brande eller blive for mørke kun gyldenbrune. Hold dem varme til serveringen evt. i ovnen. Pil skalotteløgene og halver dem. Kom dem i en gryde sammen med rødvinen, honning og krydderier. Kog ca. 15 minutter. Hold det varmt til serveringen. Hak persillen. Dup bøfferne tørre i køkkenrulle. Varm smør og olie op på en pande og brun bøfferne hurtig på begge sider. Krydr med salt og peber og dæmp varmen og steg færdig 3 minutter på hver side. Server bøfferne med rødvinsløg og røsti til drys bredbladet persille over. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |