Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl og skæt kartoflerne lidt groft ud. Sæt dem over at koge i vand uden salt. Kog dem møre.Varm olien og lidt smør i en gryde og brun kødet heri. Pil Løgene og hak dem lidt groft og tilsæt dem til kødet. Krydr med salt og peber. Drys melet i oglad det svitse med lidt. Tilsæt tomatkoncentrat og vand samt boulionterningen. Lad kødet småsimre i 45 minutter. Krydr med paprika pg smag til med salt og peber. Lav mosen med kogene mælk og tilsæt smør. Smag til med salt og hvid peber. Server gullach med mos og syltede asier til. Bemærkninger: Er der en rest til overs smager det godt med kogt pasta til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |