Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Smuldr gæren i en skål og rør lunken vand ud i. Tilsæt hvedeklid, honning, salt og fuldkornsmel. Rør 4 kors melet i lidt af gangen. Dejen skal ikke være for fast. Men kunne røres med ske. Læg dejen i form foret med bagepapir og lad den hæve tildækket køligt natten over. Tænd for ovnen på 200°. Pensel brødet med lidt vang og bag det i ovnen på nederste rille 1 time. Vend det ud på en rist til afkøling. Bemærkninger: 1 brød = 20 skiver. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |