Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Smuldr gæren i en skål og rør lunken vand ud i. Tilsæt hvedeklid, honning, salt og fuldkornsmel. Rør 4 kors melet i lidt af gangen. Dejen skal ikke være for fast. Men kunne røres med ske. Læg dejen i form foret med bagepapir og lad den hæve tildækket køligt natten over. Tænd for ovnen på 200°. Pensel brødet med lidt vang og bag det i ovnen på nederste rille 1 time. Vend det ud på en rist til afkøling. Bemærkninger: 1 brød = 20 skiver. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |