Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skyl kyllingen og kog den mør i let saltede vand i ca. 45 minutter. Lad den svale lidt af og pluk den. Skær kødet i tern/strimler. Bland det hakket kød med rasp og mel og rør kold kyllingesuppe i. Krydr med salt og peber. Rens champignonerne og rist dem let i smør. Smelt fedtstoffet til saucen rør melet i og spæd op suppen, kog igennem. Smages til med citronsaft, salt og peber. Kom farsen i en velsmurt ovnfast fad. Kom champignonerne og kyllinge kødet øverst. Hæld saucen over. Sæt fadet i ovnen ved 190°C i 50 minutter. Rul butterdejen let ud og skær den i strimlet. Læg dem ovenpå i et pænt mønster. Sæt fadet tilbage i ovnen ved 250C. i 15 minutter, eller til de er lyse brune. Bemærkninger: Tip: Server retten med en salat med appelsin filer som vendes i crem fraiche. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |