Mandag 09. September 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Tænd ovnen på 175°. Pisk mælk og mel sammen. Pisk æggene i. Tilsæt salt og peber. Steg kalkunbaconen på en slip let stegepande. Tag dem af når de et gyldne og læg dem på en talerken. Hæld æggemassen på den varme pande. Rør let under opvarmningen til æggemassen begynder at stivne. Sæt pandne i ovnen i 15 minutter (forudsat den kan tåle det). Man kan også vende æggekagen rundt på et fad/ flat låg. Lade det glide over på panden med den ubagte side nedad. Giv den 5 minutter på den side. Æggekagen er færdig. Kom den på et fad og gør resten færdig. Kom tomaterne på panden og varm dem igennemen. Fordel dem på æggekagen. Læg baconen på. Drys med fint snittede purløg og server groft rugbrød til. Bemærkninger: Denne ret kan også bruges som frokost ret til 2 pers. eller 4 pers. med med en salat til. Kan også varieres med 100g. revet ost og kogte kartofler i. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |