Mandag 09. September 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Kylling i sursød sovs
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 2 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

275 g kyllingebryst,u/skind
1 spk. olie, raps
1 fed hvidløg, knust
10 g ingefær
1 stk. peberfrugt, grøn
2 stk. gulerødder
100 g ananas, konserves
2 spk. sojasauce
2 spk. tomatketchup
1 spk. eddike
1 tsk. sennep,brun
1 tsk. chilisauce,sød
1 tsk. farin
1 tsk. maizena mel
2 dl ris (basmati)
4 dl vand
lidt salt
lidt peber, sort
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
14 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Sæt risene over at koge i vand tilsat lidt salt enten i mikroovn eller gryde.Varm woken op og tilsæt olien.
Skær kødet i strimler og brun det i olien.
Tilsæt revet ingefær og knust hvidløg.
Skræl og snit gullerødderne i tynde stave på 2-3 cm. længte og 1 cm. i tykkelse.
Peberfrugten flækkes og befris for kærner og hvide lameller.
Deles yderlit på langs og snittes i tynde skiver på tværs.
Ananasen skæres i små stykker.
Soja, ketchup, eddike, sennep, chilisauce og farin tilsættes.
Det varmes godt igennemen.
Maizenamelet og lidt vand røres i og varmes i 1 minut.
Smag til med salt og peber.
Server med ris til kyllingenretten.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk