Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Pil løg og hvidløg og skræl ingefæren. Løg hakkes hvidløg knuses og ingefær rives. Sauter det i et par minutter i en gryde. Skræl sellerien og gulerødderne samt kartoflerne og skær dem i små tern. Tilsæt dem i gryden, Svits dem i 5 minutter under omrøring. Tilsæt hvidvinen og lad det koge næsten væk. Kom vand og boulionterningerne i. Kom tomatpuren i og kog i 10 minutter. Smør toastbrødet med flødeost. Kom en tynd zigzakstribe ag wasabi på brødene. Læg dem sammen 2 og 2. Rist dem på brødristeren eller på pande i lidt smør til de er sprøde og gyldne. Del dem og hold dem varme til serveringen. Kom flødet i rør rundt under opvarmningen. Skær fisken i små tern og kom den i suppen. Krydr med salt og peber. Lad suppen småsimre i 5 minutter. Tilsæt rejerne og varm den op. Smag til og server suppen med gylden toust til. Bemærkninger: Hvis man ikke har wasabi eller kan skaffe dette så kan rever peberrod også bruges. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |