Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kog suppehorne i vand efter anvisnig på posen. Skyl kikærterne i koldt vand og lad dem dryppe godt af. Pil Løg skral gullerødderne. Hak løget, skæt gullerødderne i små tern. Squasen flægges i 6 dele og snittes på tværs i 1 cm. tykke skiver. Bladsellerierne snittes i skiver. Bacillikumen hakkes mellemfint. Varm olien i en grude og kom løg og knust hvidløg i. Tilsæt baconterniner. Kyllingen skæres i småtern og komme i gryden og svitses på alle side. Tilsæt alle grønsagerne og svits dem med et par minutter. Kom kikærterne ved og tilsæt vand og boulionterningerne. Lad det koge i 10 minutter. Tag det friske flute og skær lommer i det kom en tynd skive hvidløgssmør og persille smør i hver lomme og kom det i den varme ovn i 4-7 minutter. Kom suppehorn i og smag til med salt og peber. Varm suppen igennemen og tilsæt bacillikumen. Server suppen samt hvidløgsflute til. Sæt høvler parmesan ost på bordet. Bemærkninger: Man kan selvfølig også købe flute med hvidløgsmør færdig på frost disse er gansk udemærket og nemme. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |