Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pil og hak løget i tern. Pil og knus hvidløget. Rens chilien og snit det meget fint. Befri kålen for stok og snit det fint. Varm olien op i en gryde og kom løg, hvidløg og chili heri. Svits det et par minutter og tilsæt så kålen. Tilsæt puren, sirupen og ølen og giv det et opkog. Kom vand ved og boullionterningerne. Lad det småkoge i 30 minutter. Smag til med salt og peber. Tænd ovnen på 225°. Rul dejen ud på bagepapir og kom det på bageplade. Skæt osten i skiver(brug en æggedeler). Læg halvdelen på miden af dejen og kom pølsen oven på resten af oste øverst. Drys bacillikumsblade ud over. Fols dejen ind over og knib den sammen. Bag brødet midt i ovnen i 20 minutter. Skær brødet i skiver og server det til suppen Bemærkninger: Man kan da godt lave sin egen pizzadej om man vil og spiser pizza sener på ugen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |