Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rør kødet til en fars. Lad den hvile meden de ordner hvidkålen. Skær et låg af hvidkålens top og hul hovedet ud med en lille kniv og en ske, så der kun bliver en skal tilbage. Fyld farsen heri og læg låget på. Bind med en bomulds tråd/kødtråd. Sæt hovedet i en gryde, hæld så meget vand ved at 2/3 stå under vand. Tilsæt salt og bring det i kog. Lad det småsimmer en time, til det er mørt og farsen gennemkogt. Server det fyldte hvidkålshovedet med smørdampede gulerødder, groft brød gerne rugbrød. Tips: der overskydene hvidkål hakkes og bruges til råkost salat eller stues i suppen. Serveres dagen efter med frikadeller eller krebinetter. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |