Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at koge kartoflerne næsten møre med den fine tynde skal på. Senere steges i backonfedt. Befri svinemørbradne for hinder og sener. Smelt smør og brun dem godt af heri. Pil skalotteløg og del dem i kvartr og svit dem af i smøret. Rens og snit champignonene i kvarte og svits dem i smøret. Kom rødvin på panden salt og peber og lad det småsnutte i 10 minutter. Skær mørbraderne i tykke bøffer og læg dem i et ovnfast fad med løg og champignonerne rundt om. Kom rødvinskyen og piskefløden hend over kødet og drys med lidt sukker Ca,1-2 tsk. Stil retten i ovnen 45 minutter ved 200° så retten kan være færdig samtidig med gæsterne skal sættes til bords. Steg baconen på panden og læg baconen på køkkenrukke indtil de skal bruges som pyndt på fadet. Knæk dem lidt. Rist kartoflerne i baconfedtet så de bliver lidt stegte. Server dem til retten. Server en grøn salat til. Bemærkninger: Retten kan laves i forvejen og blodt sættes i ovnen når gæsterne kommer på den måde kan man være mere med under hele besøget og ikke stå i køkkenet hele tiden. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |