Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Sæt abrikoserne i blød natten over. Skræl gulerødderne og riv dem groft. Skræl appelsiner og citroner så de er så fri for hinder som muligt. Snit dem i mindre stykker og kom det hele i en gryde. Kog det i 20 minutter under låg. Kom det hele i en foodprocessoren og blendet det eller en stavblender så fås en mere ens artet konsistens. Tilsæt sukker. Rør 1 tsk. mamelit ud i en ½ dl koldt vand og kom det i marmeladen. Der bliver ca. 1 l. Der er til 3 glas som er skyllet i kogene vand og atamon eller citronsyre. Husk at luk for glasene med det samme. Sæt dem så langt væk at små finger ikke kan få fat i disse. Det brander meget længe efter det er kommet på glas. Evt. sæt glasene i vasken med koldt vand og isterninger. Afkøles hurtigere. Sættes i køleskabet for opbevaring. Ca, 2 mdr. Bemærkninger: Der kan også bruges sødemiddel som svare til 150 g. sukker hvilken tybe de skal bruge, må de selv tage stilling til. Personligt fortrækker jeg heller lidt men godt. Rent uden kemikalier. det tror jeg man bliver lykkeligere og sunder af. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |