Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pil Løgene og skær roden af så tyndt som muligt. Flæk løgene og fjern det midterste af løgene. Så der bliver et hulrum. Læg løgene i et fad som kan gå i mikroovn. Tilsæt 4 spsk. vand og dæk fadet til med film. Sæt det i mikroovnen i 5 minutter ved fuld effekt. Karser vandet. Kom spinaten i en skål sæt det i mikroovnen i 5 minutter. Hak det af løgene som de fjernede før og kom det i skålen med spinaten og knust hvidløg. tilsæt smør og giv det 3 minutter i mikroovnen igen. Skær skorpen af toastbrødet og smuldre det Tilsæt smuldret toast og feta, salt og peber. Fordel fyldet i løgene. Sæt det i mikroovnen i 5-7 minutter ved fuld effekt. Lad dem trække lidt og server dem som tilbehør til stegt kød-farsretter eller som forret med brød til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |