Torsdag 21. November 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Æblestrudel
 Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 6 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

250 g mel, hvede
75 g smør (saltet)
2 spk. sukker
lidt salt
3 spk. creme fraiche 18%
1 stk. æg
15 g gær, rå
50 g smør (saltet)
1 dl rasp, brød
6 spk. sukker
4 stk. æble
1 stk. citron, skal (revet)
4 spk. rosiner
æg,pensling
lidt flormelis (sukker)
1 spk. eddike
2 spk. vand
3 tsk. kanel,stødt
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Findel de 75 g smør i melet og tilsæt sukker, salt, creme fraiche, eddike og æg.
Udrør gæren i koldt vand.
Ælt det sammen til en ensartede dej og læg den til hævning en halv time.
Fyld:
Bland rasp og sukkersammen.
Smelt 50 g smør på en pande og rist raspen heri.
tag det fra varmen.
Riv æblerne groft.
Rul dejen ud til en meget tynd firkant.
40x35 cm. på bagepapir.
Drys ristede rasp over dejen og kom de revet æbler herpå.
Drys med kanel, revet citronskal og rosiner.
Rul dejen sammen som en roulade.
Pres dejen sammen ved enderne.
Kom rullen på en bageplade på papiret.
Pensel med sammenpisket æg.
Bages i ovnen ved 225° i 25 minutter.
Kagen svaler lidt inden den drysses med flormelis og serveres.
Is, flødeskum eller en vanilliecremsauce er godt til.
Serveres til kaffe eller the.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk