Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Farsen røres som almenligt, sættes til siden så den kan hvile. Hvidkålshovet overhældes med kogene vand således, at bladene kan fjernes så let som muligt, så de ikke går i stykker og så de kan bruges til at pakke farsen end i. Rul farsen ind og bind for. Fedtstof smeltes kålrouladerne/kåldolmerne kan brunes på panden. Hæld lidt vand ved og lad dem småsimmer til de er møre ca.30 mimutter. Når kålrouladerne/kåldolmerne er færdige, jævn da skyen med maizenamelet. Smages til med salt, peber og sukker og faves med lidt kulør. Bemærkninger: Tip: serveres med skraldet kartoffeler, kogt i let saltede vand og/eller Groft rugbrød og sennup serveres til. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |