Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Farsen røres som almenligt, sættes til siden så den kan hvile. Hvidkålshovet overhældes med kogene vand således, at bladene kan fjernes så let som muligt, så de ikke går i stykker og så de kan bruges til at pakke farsen end i. Rul farsen ind og bind for. Fedtstof smeltes kålrouladerne/kåldolmerne kan brunes på panden. Hæld lidt vand ved og lad dem småsimmer til de er møre ca.30 mimutter. Når kålrouladerne/kåldolmerne er færdige, jævn da skyen med maizenamelet. Smages til med salt, peber og sukker og faves med lidt kulør. Bemærkninger: Tip: serveres med skraldet kartoffeler, kogt i let saltede vand og/eller Groft rugbrød og sennup serveres til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |