Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Dup kødetog krydr med salt og peber. Brun kødet på allesiden i halvdelen af smøret i en gryde. Tag det op. Pil løgene og hak den i tern. Steg dem i resten af smøret. Tilsæt karryen og rist denne i 1 minut. Kom kødet tilbage i grysen og tilsæt vand og boulionterningerne. Skræl gulerødderne og snit dem i skiver og kom dem i. Læg låg på og lad retten småsimre i 30 minutter. Smag til med salt og peber og jævn det af i marizenamelet udrørt i lidt koldt vand. Flæg peberfrugterne og fjern kerner og hvide lameller og skær dem i små tern. Kom dem i en skål. Ligeså med peanuts, rosiner og let ristet kokosmel. Ananasskiverne skæres i små stykker og kommes i en skål, ligeså mangochutnyen. Pil rødløget og hak det meget finti tern og kom ligeså dem i en skål. Server gryderetten sammen med kogte løse ris og alle skålene med tilbehør til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |