Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pisk æggehvider stive og pisk sukkeret i lidt af gangen. Tilsæt eddiken underpiskning. Marangsen er lidt sej. Kom marangsmassen i 4 runde klatter på bagepapir og på en bageplade. Bag dem i ovnen ved 125° i 45 minutter. Rør cremefrachen med vanilliekorne. Skræl kivifrugterne og skær dem i tern. Fordel crem frachen på marengsene og frugten oven på. Kom indholdet af passionsfrugten over de 4 marengs desserter og server dem. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |