Onsdag 29. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pres saften ud af appelsinerne. Kom det i en lille gryde med 1 dl. vand og sukkeret. Giv det et opkog. Lad det simre et par minutter. Skræl pærerne, halver dem og fjern kernehusene. Læg pærerne i appelsinlagen og lad dem simre møre 5-10 minutter. Tag pærerne op og jævn sovsen med marizenamelet udrørt i koldt vand. Hæld saucen over pærerne og server dem varme eller kolde. Bemærkninger: Hvis det ikke er den slanke linie man slås med er en klump is dejligt til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |