Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kom æblejuice, hel nillike og appelsinskal i en gryde og varm det op til kogepungt. Tag det fra varmen og lad det trække godt 1 time. Skær appelsinen i skiver. Si det, bring det i kog igen og tilsæt vinen. Server drikken med appelsinskiver på glasset Bemærkninger: Venner til frokost eller famillien. Server fx: Skinke med tomatralish. Koteletter med svampefyld. Rissalat med avocado. Husets lasagne. Nougatfromage. Frugt udskåret med smeltet chokolade. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |