Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Krydr koteletterne med salt og peber. Brun dem af i smør på panden og læg dem i et ovnfast fad. Snit porren i skiver og drys det over fadet. Del og rens peberfrugten fri for kerner og hvide lameller. Snit den i mindre stykker. Kom den i fadet. Snit champignonene i skiver og kom dem på panden og steg dem gyldne i smøret. Kom champignonene i fadet. Pil og del løgene og rist dem på panden. Tilsæt dem til fadet. Kom vand og bouillonterningen og giv det et opkog. Tilsæt fløden og kog det igennemen. Smag til med salt og peber samt citronsaften. Hæld det over koteletterne. Sæt fadet i ovnen ved 250°i 10-15 minutter. Når gæsterne er kommet så det kommer rygene varmt på bordet. Så kan det holde sig varmt længe. Bemærkninger: Gode venner til frokost eller bare familie. Server fx: Skinke med tomatralish. Varm-til-næsen-drik. Rissalat med avocado. Husets lasagne. Nougafromage. Frugt udskåret med smeltet chokolade. Det kan alt sammen laves i god tid så du/i kan være sammen med gæsterne når de er der. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |