Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Bland de kogte ris med de forskellige salat tyber. Snit tomaterne og bland dem i. Del og rens peberfrugten for kerner og hvide lameller og snit den i tern. Skræl og befri avocadoerne for skal og sten og skær den i tern og vend den i salaten. Pisk olien og citronsaft samt salt og peber og vend dressingen i salaten. Server den med brød og hvidløgs-smør til. Bemærkninger: Gode venner til frokost eller famillie. Server fx: Lidt-varmt-til-næsen-drik. Skinke med tomatralisch. Koteletter med svampe. Husets lasangne. Nougatfromage. Frugt udskåret med smeltet chokolade. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |