Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Smelt 1 dl sukker lysebrun på en pande og kom smøret på. Tilsæt straks de groft hakkede mandler og rør rundt. Hæld det ud på bagepapir og lad det kølne af. Knus det når det er koldt og læg det til side. Kom husblas i koldt vand så de kan blive opblødte. Pisk æggeblommerne og 1 dl sukker skummende og hvide. Kom den knuste nougaten i. Pisk æggehviderne stive. (Husk at piskerisene skal være rene og kolde inden æggehviderne piskes ellers vil det mislykkes). pisk fløden stiv. Knug husblasen fri for vand og smelt den i 1 spsk varm kaffe. Hæld den i æggeblommeren og vend æggehvider og flødeskummet i. Kom fromagen i en pæn glasskål og sæt den kold. Pynt med kandiseret violer. Desserten kan godt laves dage før og stå i køleskabet natten over. Men pynt først lige inden servering. Bemærkninger: Gode venner eller familie til frokost. Server fx: Lidt-til-næsen-drik. Skinke med tomatralich. Koteletter med svampe. Rissalat med avocado. Husets lasagne. Frugt udskåret med smeltet chokolade. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |