300 g kylling, filet (u. skind) 1 spk. olie, raps 2 fed hvidløg, rå 1 tsk. citron, skal (revet) 500 g grøntsagsblandning 3 spk. basillikum 1 spk. citron, saft 1 spk. smør (saltet) 400 g pasta,bånd 3 spk. persille,bredbladet
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne. Vi håber snart at have det på plads igen.
Brugernes vurdering (ud af 10):
(7) 4 har deltaget
Hvad er din vurdering?
Fremgangsmåde:
Skær filerne i strimler. Lynsteg kyllingestrimlerne 2 minutter
på panden i olien. Krydr med hvidløg og citronskal.
Tilsæt den frosne grøntsagsblandning og lynsteg i 5 minutter.
Kom basilikum, citronsaft og smør ved.
Vend den kogte pasta i, smag til med salt og peber.
Drys med den hakkede persille.
Server Hvidløgsflyte til og evt. en grøn salat.