Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Skyl og skær skrallen af. Appelsin. Melon Klip vindruerne i små klaser med 3-5druer i hver. Skær Bananerne i 6-8 stk. og dyp dem i juice eller appelsinsaft. Æblerne udskæres og befris for kernehus og dyppes i saft. (derved undgås at det tager farve og bliver kedeligt). Melonen skæres i små mundrette stykker. Ananas fra dåse dryppes godt af eller brug frisk og skær skallen fra samt del den i små stykker. Læg det hele på et fadmed de tunge frugter nederst forsøg at hold dem samlet i grupper og pynt så med jordbær, dadler og druer. Evt. kinesiske kirsebær om man kan få fadt i dem. Smelt så en rigtig god chokolade en lille opøser og små træ pinde så man kan dyppe frugten i chokoladen man har kommet på tallerknen. Der bliver spist en hel del frugt også mændene. Server portvin til. Bemærkninger: Gode venner eller familie til frokost. Server fx: Lidt-til-næsen-drik. Skinke med tomatralich. Koteletter med svampe. Rissalat med avocado. Husets lasagne. Nougatfromage. Udskåret frugt kan servers efter en hver god middag hvor man ikke orker en traditionel dessert. Kan også bruges til pige frokost og brunch. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |