Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Begynd med at tilbered saucen: Pil og hak 150 g. løg og knus 1 hvidløg og svits det i 1 spsk. smør i en lille gryde. Rens og fjern kerner og hvide lameller fra en grøn peberfrugt og snit den i mindre stykker. Tilsæt 2 ds. hakkede tomater. Kom 1 spsk. farin, 1 spsk. eddike, 1 tsk. sellerisalt og lidt salt og peber. Lad det små simre i 45 minutter. Smag den til og tilsæt evt lidt vand om den bliver for tyk. Sæt risene over i vandet tilsat lidt salt. Koges 15 minutter og sluk. Lad dem trække til der serveres. Dressing: Rør creme fraiche med karry, knust hvidløg, tomatketchup og sennep samt salt og peber til en dressing. Tilberedning af koteletter: Pisk ægget og vend koteletterne heri og derefter i rasp tilsat salt og peber. Smelt smør på en pande og steg koteletterne heri 4-6 minutter på hver side. Tag dem af og hold dem varme i et fad med lidt kant. Pil, del og snit resten af løgene og svits dem på panden. Champignonene renses og skæres i skiver og steges med på panden. Tilsæt rosinerne og lad det varme igennemen. Hæld dressingen over koteletterne og top op med løg-champignon-rosiner. Server ris, tomatsaucen og koteletterne sammen med en grøn blandet salat. Bemærkninger: Der kan også servers kartofler til eller pasta. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |