Tirsdag 05. November 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Mortens Aften (10/11)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Admiralkoteletter
 Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

150 g løg
1 fed hvidløg, knust
1 stk. peberfrugt, grøn
1 spk. smør (saltet)
2 ds. tomat, hakket, konserves
1 spk. farin
1 spk. eddike
1 tsk. sellerisalt
lidt salt
lidt peber, sort
5 dl creme fraiche 18%
1 tsk. karry, mild
1 fed hvidløg, knust
2 tsk. tomatketchup
1 tsk. sennup,dijon,krydderet
1 stk. æg
5 spk. rasp, brød
lidt salt
lidt peber, sort
4 spk. smør (saltet)
250 g løg
250 g champignon
1 dl rosiner
3 dl ris (løse)
6 dl vand
lidt salt
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
3 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Begynd med at tilbered saucen:
Pil og hak 150 g. løg og knus 1 hvidløg og svits det i 1 spsk. smør i en lille gryde.
Rens og fjern kerner og hvide lameller fra en grøn peberfrugt og snit den i mindre stykker.
Tilsæt 2 ds. hakkede tomater.
Kom 1 spsk. farin, 1 spsk. eddike, 1 tsk. sellerisalt og lidt salt og peber.
Lad det små simre i 45 minutter.
Smag den til og tilsæt evt lidt vand om den bliver for tyk.
Sæt risene over i vandet tilsat lidt salt.
Koges 15 minutter og sluk.
Lad dem trække til der serveres.
Dressing:
Rør creme fraiche med karry, knust hvidløg, tomatketchup og sennep samt salt og peber til en dressing.
Tilberedning af koteletter:
Pisk ægget og vend koteletterne heri og derefter i rasp tilsat salt og peber.
Smelt smør på en pande og steg koteletterne heri 4-6 minutter på hver side.
Tag dem af og hold dem varme i et fad med lidt kant.
Pil, del og snit resten af løgene og svits dem på panden.
Champignonene renses og skæres i skiver og steges med på panden.
Tilsæt rosinerne og lad det varme igennemen.
Hæld dressingen over koteletterne og top op med løg-champignon-rosiner.
Server ris, tomatsaucen og koteletterne sammen med en grøn blandet salat.

Bemærkninger:

Der kan også servers kartofler til eller pasta.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk