Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Læg tunsteaksne i en plastpose. Kom appelsinsaft, soyasovs, honning og stødt koriander i. Luk posen og lad fisken marinere heri i 2-3 timer vend posen flere gange undervejs. Sæt pastaen over at koge efter anvisningen på pakken. Kom spinaten op i en gryde med 2 spsk smør og svits den let deri. Tilsæt fløden og varm igennemen. Lad den koge lidt ind så den bliver cremet. Krydr med salt og peber og et lille nip sukker. Tag tunfisken og dup den let. Steg den på panden i 2 spsk. smør 3 minutter på hver side. Kom salt og peber på. Server straks med varm pasta og flødestuet spinat. Bemærkninger: Der kan også serveres kold kartoffelsalat og råkost salat. Tips: Tun kan udskiftes med sværfisk. Se opskrift. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |