Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Gør grønsagerne i stand. Hak løget og riv gulerødder og selleri. Svits alle grønsagerne sammen med kødet i en rummelig gryde i olien. Tilsæt tomaterne og vandet. Når saucen koger, dæmpes varmen, og gryden snurrer en lille halv times tid. Smag til med salt og peber og server saucen til spaghettien som er rygende varm og parmensan osten serveres ved siden af, efter egent ønske. En rest kan bruges til at lave lasagne eller som fyld i pitabrød sammen med en grøn salat eller til pizza hvor der så skal bruges en revet ost når den er bagt kan der pyntes med grøn salat og en hvidløg dressing. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |