Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Først tærtebund: Hak smøret ud i melet med de 2 spsk sukker. Saml dejen let og lig den kold i 20-30 minutter. Lav Æblemosen: Skral og befri æblerne for kernehus og skal. Kom æblerne og 4 spsk vand i en gryde sammen med 1 dl. sukker og kog æblerne møre og lidt udkogt. Dej: Rul nu dejen ud til en rund cirkel der kan beklæde en tærteform. Prik den med en gaffel. Forbag den i 15 minutter. Fyld: Kom nu æblemosen i. Marengs: Pisk æggehviderne stive og pisk sukker og eddiken heri. Tærten med fyld: Kom marengsen øvers og sæt kagen i ovnen. Skrug ned for varmen til 175° og bag i 20 minutter. Pisk kold piskefløde til skum. Bemærkninger: Hvis de kan lide kanel. Så drys lidt hen over æblemosen inden marengsen lægges på. Hvis de beder kan lide creme fraiche serveres dette til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |