Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Opløs gæren i den lune mælk. Kom vand, sukker, salt, smeltet smør, kartemumme og æg i. Tilsæt mel og saml dejen. Ælt den godt igennemen. Lad den hæver et lun sted tildækket til dobbel størrelse. Form 14 stykker boller og lad dem efterhæve i 30 minutter. Bag dem i ovnen ved 225° i15 minutter. Lad dem afkøle og flæk dem. Rør æg, mælk, sukker, kornene fra vanilliestangen,og maizena melet sammen. Bring det i kog under omrøring. Kog det 1 minut. Afkøl cremen. Pisk piskefløden stiv og vend den i kagecremen. Fordel den i bollerne og læg låg på. Pynt med drysset flormelis. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |