Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl kartoflerne og skær dem ud i tern. Kom dem i en gryde og kog den i 10 minutter. Slå vandet fra. Pil løgen og skær dem i tern. Skær pølserne i 1 cm. tykke skiver. Smelt smøret på en sauterpande ellier i en gryde. Kom løg på og lad dem blive klare. Tilsæt pølserne og lad dem få lidt varme. Tilsæt tomatkoncentrat, mælk, paprika og kethup. Varm det igennemen og tilsæt kartofflerne. Varm det godt igennemen og kom ærterne ved. Smag til med salt og peber. Lad detsmå simre i 5-7 minutter under let omrøring. Server pølseretten med groft rugbrød til og fint klippet purløg drysset over. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |