Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær kartoflerne i både og kom dem i en pose med 1 spsk olie og vend dem rundt i olien. Hel dem ud i et ovnfast fad drys med lidt salt og peber. Sæt dem i ovnen ved 200°. Skær tomater, squashen, porren i skiver. Læg to stykker bagepapir på bordet. Fordel tomater, squashen,og porre på papiret og læg 1 torskefile oven på. Dryp citronsaft på og krydr med krydderurterne og salt samt hvid peber. Læg 1 tsk smør øverst. Fold papiret sammen omkring grønsagerne og fisken og læg dem i et fad. Sæt det i ovnen i 30 minutter. Server dem varme direkte ved bordet med de ovnstegte kartofler og citronbåde til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |