Mandag 09. September 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Snit stokken fra kålen og snit den meget fint. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Pil løgene og snit den i halve skiver. Flæg peberfrugterne og fjern kerner og hvide lameller. Snit dem i tynde strimler. Del æblet og fjern kernehus og skær det i tynde både. Sauter grønsagerne og æblet i lidt olie. Tilsæt hvidvinen og lad det småsimre i 10-15 minutter til de er møre men med bid i stadigvæk. Smag til med salt og peber samt lidt kommen. Krydr koteletterne med salt, peber og kommen. Steg dem på en pand i lidt olie. Server koteletterne og grønsagerne rygene varme. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |