Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Snit stokken fra kålen og snit den meget fint. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Pil løgene og snit den i halve skiver. Flæg peberfrugterne og fjern kerner og hvide lameller. Snit dem i tynde strimler. Del æblet og fjern kernehus og skær det i tynde både. Sauter grønsagerne og æblet i lidt olie. Tilsæt hvidvinen og lad det småsimre i 10-15 minutter til de er møre men med bid i stadigvæk. Smag til med salt og peber samt lidt kommen. Krydr koteletterne med salt, peber og kommen. Steg dem på en pand i lidt olie. Server koteletterne og grønsagerne rygene varme. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |