Onsdag 29. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Bland de to slags mel i en skål. Rør mælken i lidt af gangen så det ikke klumper. Rør lidt salt salt i. Tilsæt æggene og rør dejen godt igennemen. Kom lidt olie på en varm pande og steg pandekagerne derpå. Damp spinaten i en gryde i det vand der hænger ved efter skylningen af spinaten. Tilsæt lidt salt, peber og revet muskatnød. Smag til med krydderier og der mangler lidt. Fordel spinaten, skinken og revet ost (gem lidt til pynt) på pandekagerne. Rul dem sammen og læg dem i et ovnfast fad med lukningen nedad. Drys resten af osten oven på og sæt fadet i ovnen ved 200° i 10 minutter. Server pandekagerne med en tomatsalat til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |