Tirsdag 05. November 2024 |
Næste mærkedag: Mortens Aften (10/11) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Rør de to slagsmel sammen og rør mælken i så det ikke klumper. Rør ææene i og rør godt igennemen. Tilsæt salt og peber. Steg pandekagerne i olien. Rens champignonene og skær dem i kvarte eller mer alt efter størrelsen på dem. Pil løget og hak det i tern. Smelt smøret i en gryde Svits svampene heri. Tilsæt løgen og lad dem svitse med til de er klare. Tilsæt mel og mlæk og lad det koge godt igennemen under omrøring. Krydr med salt og peber samt revet citernskal. Fordel svampestuvningen i pandekagerne. Rul dem sammen og læg dem i et fad med lukningen nedad. Drys med revet ost og sæt fadet i ovnen i 10 minutter ved 200°. Server pandekaderne med en spinatsalat til. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |