Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rør mel med mælk. Tilsæt revet citronskal og sukker. Rør æggene i og rør godt igennemen. Steg pandekagerne i lidt af smøret så tynde som mugligt. Skræl bananerne og skær dem i skiver. Steg skiverne i smør på en hed pande og drys sukker over. Smelt chokoladen i fløden og varm den igennemen til en sovs. Server pandekagerne med de stegte bananer, is og den varme chokoladesovs til. Srver en varm hyldeblomst the til med honning og citronskiver. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |