Fredag 19. April 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Grundlovsdag (05/06)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Rigtig oksekødssuppe


- til 8 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

2 kg skanke/marvben,okse
1 1/2 kg okse, tykkam
5 l vand
2 1/2 spk. salt
5 stk. gulerødder
5 stk. porre
3 stk. persillerod
1 stk. selleri
20 stk. perleløg
1 1/2 kg kartofler, alm.
1 spk. eddike
2 spk. sukker
3 spk. mel, hvede
1 dl vand
3 1/2 spk. peberrod,rever
1 ps. kærnemælk
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
35 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Læg kiød og ben i en gryde, tilsæt vandet og salt. Bringes i kog skum
under vejs.
Tilsæt suppevisken (porretoppe,selleritoppe,persillekviste).
Koges i ca 3 timer eller til kødet er mørt.
Suppen (4 liter) øses over i en gryde. Grøntsagerne tilsættes koges
møre ca.30 minutter.derefter smages suppen til med salt og
kød/melbollern silsættes varme igennemen forsiktigt.
Kartoflerne som er kogt efter sedvanlig måde anrettes i skål og
holdes varm.
resten af suppen ca.1 liter jævnes med meljævningen, sukker og eddike
tilsættes og den revet peberrod røres i.
Juster smagen med sukker/eddike/salt.
Anrettes i sovseskål. Kødet skæres i skiver anrettes på fad.
Suppen serveres først og der efter kød, kartofler og saucen.
Er det en herremiddag:
Kan man evt. servere pandekager med sukker som dessert.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Kartoffelsuppe med bac...
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk