Torsdag 28. Marts 2024 |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Fjern stenen fra dadlerne og hak dem fint. Ligeså med abrikoserne. Kog dem i en gryde med vandet i 5 minutter. Lad dem afkøle. Rør smør og sukker samt fint revet citronskal. Tilsæt den kogte afkølet frugt. Bland de øvrige ingredienser sammen og vend det i dejen. Pres dejen ud i en bradepande 18x26 foret med bagepapir. Bag den ved 200° i 25-30 minutter. Vend kagen ud på en rist og afkøl kagen. Rør en glasur af flormelis smeltet smør og citronsaft. Fordel glasuren over kagen og lad den stivne. Skær kagen i 20 snitter. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |