Mandag 23. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Pasta med grønsager og feta
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 2 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

2 stk. løg,skalotte
2 fed hvidløg, rå
1 spk. olie, oliven
2 stk. blegselleri,stilke
2 stk. porre
125 g ærter (dybfrost)
50 g ost, feta, tern
2 spk. persille
2 spk. basilikum,frisk
300 g pasta,skruger,kogte
2 spk. pinjekerner
lidt salt
lidt peber, sort
2 skv. brød,grov
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(6) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
4 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Pil og hak løg og hvidløg fint.
Snit porrerne i tynde ringe.
Skær bladsellerierne i små stykker.
Tø ærterne op.
Hak persille og basilikum fint.
Start med at rist pinjekernerne på tør pande.
Tag dem af og kom olien på panden.
Kom løg og hvidløg på og klar dem af.
Tilsæt porrerne og lad dem simre med til de er møre under omrøring.
Kom bladsellerierne på
Krydr med salt og peber.
Kom ærterne på og lad dem få varme.
Tilsidst tilsættes den kogte pasta og fetaosten.
Vendes med et øjeblik til det er lunt.
Anrettes på tallerkner.
Pinjekernerne drysses over.
Der serveres groft brød til.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk