Søndag 25. Juni 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Bedstes grydekylling
 Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1500 g kylling, hel
8 stk. løg
4 stk. tomat (rå)
1-2 spk. provence-krydderi
lidt salt
lidt peber, sort
50 g smør (saltet)
1 spk. maizena mel

Glasur el.lign.:

600 g kartofler, alm.
lidt salt
1 l vand
400 g gulerødder
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(7) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
3 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10


Billede af Bedstes grydekylling - klik for at se billedet i fuld størrelse (nyt vindue)

Fremgangsmåde:

Pil løg og del dem i både.
Skyl tomaterne og skær dem i både.
Del kyllingen i 8 stykker.
Smelt smøret i en gryde.
Brun kyllinge stykkerne i smøret.
Krydr med salt, peber og provences-krydderi.
Kom løg og tomater i der skal ikke røres rundt.
Lad det koge under låg for svag varme i 60 minutter.
Skræl kartoflerne og gulerødder.
Skær dem i passende størrelser kog dem møre ca.15-20 minutter før kyllingen er færdig.
Hvis man ikke kan lide skysovs så jævn den med maizenamelet ud rørt i lidt koldt vand.
Server retten i gryden og server kartofler og de kogte gulerødder i en skål ved siden af.

Bemærkninger:

Der kan også serveres ris, pasta penne eller grov-flute til. Hvis retten serveres til frokost er der til 6-8 pers. Retten er god fordi den kan laves i god tid i forvejen - og så varmes op lige før serveringen.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Råcreme
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk