Onsdag 12. December 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Perlehøns med basilikum og rødder


- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

4 stk. perlehøns
4 fed hvidløg, rå
2 bdt. basilikum,frisk
75 g smør (saltet)
lidt salt
lidt peber, sort
2 dl hvidvin, medium
1 dl vand
1 stk. bouillon, hønse, tør
lidt citron, saft
300 g pastinak,frisk
400 g gulerødder
50 g smør (saltet)
1 tsk. koriander, stødt
200 g løg
4 fed hvidløg, rå
2 spk. basillikum
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skyl og efterrens perlehønsene.
Eller kyllingebrysterne om det ikke var mugligt at få perlehøns.
Dup dem tøre med køkkenrulle.
Køft skindet op så det danner en lomme og fyld det med ½ bdt. basilikum blade og 4 hvidløg fint hakket samt 75 g smør.
Brun dem let i lidt smør på panden på alle sider.
Læg dem i et ovnfast fad med skind siden opad og kom vin, vand og boullionterningen ved.
Drys med salt og peber.
Kom det i ovnen ved 190° i 40 minutter.
Skræl rødderne og skær dem ud i 2 cm. tykke stænger, sauter dem i 50 g. smør.
Krydr med koriander, 1 bdt. basilikum salt og peber samt hvidløg.
kom dem i et ovnfast fadog sæt dem i ovnen når der er 20 minutter tilbage inden perlehønsene er færdig.
Server de stegte perlehøns med rødderene og skylagen fra hønsene/brysterne som sauce samt et drys frisk hakket basillikum.

Bemærkninger:

Der er brugt meget basillikum i denne ret mindre kan gøre det men brugså lidt spinat i steden for eller persille.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk