Fredag 16. November 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Torsk i kokoscrem
 Opskriften er særlig sund!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

800 g fiske file torsk
1 stk. chili,frisk
4 stk. limeblade
1 tsk. spidskommen
2 spk. olie, raps
1 ds. kokosmælk, konserves (stor)
1 tsk. karrypasta
1 stk. lime
3 bdt. forårsløg
1 stk. peberfrugt, rød
3 dl ris (jasmin)
6 dl vand
1 stk. bouillon, grønsags, tør
8 stk. limeblade
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(9) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Start med at sætte risene over at koge med boulionterneng, limeblade og vand.
Sær en gryde over med lidt vand i til at dampe snittede forårsløg og peberfrugten skåret i mendre stykker.
Svits fin hakket chili, 4 limeblade og spiskommen i olien et par minutter.
Brug chili med omtanke det er stærk for de fleste dansker.
Tilsæt karrypastaen og rør i 1 minut.
Husk at dette også er stærkt så far varsom frem.
Hæld kokosmælken over og lad det småkoge i 3-5 minutter.
Skær fisken i portionstykker og læg dem ned i kokossaucen.
Skrug helt ned for varmen og lad det posere i 5-8 minutter.
Tag fisken op og hold den varm.
Fisk også limebladene op og smag til med limesaft salt og peber samt masser af frisk hakket koriander.
Varm igennemen og hæld sauven over fisken.
Server fisken sammen med forårsløg og peberfrugten samt ris kogt med limeblade og grønsagsboulion.

Bemærkninger:

Det er godt med mager fisk, og rart at tilberede den anderledes en vores forældter gjore det.
Men vi må ikke glemme at vi ikke er asiater, så maden skal heller ikke være så stærk som de laver mad normalt.
Så prøv lidt forsigtig det smager godt, hvis det ikke brænder hele vejen igennemen.
God fornøjelse og velbekommen.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk