Onsdag 12. December 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Marokkansk kylling med couscous
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1700 g kylling, hel
lidt safran
1,5 dl hvidvin, medium
150 g løg
4 fed hvidløg, rå
5 stk. blegselleri,stilke
1 spk. olie, oliven
1 spk. kanel,stødt
2 dl vand
100 g abrikos
2 spk. rosiner
75 g mandler,hele
2 tsk. salt
lidt peber, sort
1 bdt. persille,bredbladet
4 dl couscous
1 l vand
lidt salt
1 stk. bouillon, hønse, tør
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(9) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Kog couccoucen efter anvisningen på pakken.
Men brug boulionterning i kogevandet da det giver en god smag og drys med lidt salt.
Giv mandlerne et opkog.
Smut mandlerne.
Del kyllingen i 8 stykker.
Kom safranen i hvidvinen og laddet trække.
Pil og hak løget.
Pil og knus hvidløg.
Skær bladselleristænglerne i 2 cm. tykke stykker.
Varm olien i en gryde og brun kyllingestykkerne i 10 minutter på alle siderne.
Kom grønsagerne i og lad dem småstege nogle minutter.
Tilsæt kanel, vand, abrikoser. rosiner ogde smuttede mandler samt hvidvinsblandingen.
Krydr med salt og peber.
Lad retten småsimre i 45 minutter til kødet er gennenstegt.
Hak den bredbladet persille eller koriander om man heller vil det og drys den over retten.
Server retten med coucscous til.

Bemærkninger:

Retten kan selvfølig også laves i en Tagine.
Som så sættes direkte på boret.
Men hvor mange har en sådanne.
En pæn gryde eller et lerfad er lige så godt.
Der kan også serveres ris til retten.
Naan brød kan også serveres til om man heller vil det.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk