Fredag 16. November 2018
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Ovnbagt laks med soja og ingefær
 Opskriften er særlig sund!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

2 dl sojasauce
30 g ingefær
500 g laks
2 spk. sesamfrø
1 bdt. forårsløg
1 stk. chili
250 g spinat,frisk
1 stk. romainesalat
1 spk. olie, sesam
4 dl ris (løse)
8 dl vand
lidt salt
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
10 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Start med at sætte risene over at koge i vand tilsat salt enden i gryde eller skål tildækket med film i mikroovn.
Kog sojaen i til det halve.
Skræl og riv ingefæren.
Smør sojaen over laksen og fordel ingefæren derpå.
Drys sesamfrø hend over.
Sæt laksen i ovnen i et ovnfast fad beklædt med bagepapir.
Bag den ved 180° i 25 minutter.
Rens og snit forårs løg og chilien.
Skyl spinaten og lad den dryppe godt af.
Skyl salaten, riv den i mindre stykker og lad den dryppe godt af.
Varm olien op på en stor pande og svits forårsløg og chili et par minutter.
Tilsæt spinat og salat og sauter det hele i 5 minutter.
Smag til med salt og peber.
Server laksen med den grønne saute og de kogte ris til.

Bemærkninger:

Dette er en asiatisk inspireret måde at tilberede fisk på og giver en god saftig fisk og vældig auromatisk smag.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Sprængt and med peberr...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2018 MTS / MTServer.dk