Lørdag 16. December 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Juleaften (24/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Hamburgerryg med flødespinat og honning-chili-kartofler
 Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

1 kg hamburgerryg, rå
4 stk. lauerbærblad
5 stk. enebær
10 stk. peber,sort hele korn
2 spk. sukker
600 g spinat,hel,frost
2 spk. smør (saltet)
2½ dl fløde, piske (38%)
2 spk. maizena mel
4 spk. vand
lidt muskatnød,revet
lidt salt
lidt peber, sort
1 kg kartofler,kogt
4 spk. smør (saltet)
2-3 spk. honning
lidt chili,støt,stærk
1-2 spk. vand

Glasur el.lign.:

lidt sennup,dijon,krydderet
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(6) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
4 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Hvis du ikke har kogte kartofler, så start med at sætte 1 kg. over at koge, så du kan pille dem medens hamburgrygen koger.
Sæt hamburgerrygen over at koge i vand som lige dækker den og tilsæt peberkorn, sukker, lauerbærblade og enebær.
Den skal koge i 25 minutter og trække lige så lang tid i vandet under låg.
Damp spinaten i 2 spsk. smør i en gryde i 5 minutter.
Tilsæt fløden og kog det igennemen.
Rør maizenamelet ud i vandet og jævn spinaten om det behøves.
Smag til med salt, peber samt revet muskatnød.
Smelt 4 spsk. smør på en sauterpande og kom de pillede kartoflerne på.
Tilsæt honning og drys forsigtig med lidt stødt chilipeber.
Ryst dem rundt på panden tilsæt evt de 2 spsk vand om det er svært at ryste dem rundt.
Lad dem få god varme.
Skær kødet i tynde skiver og server spinaten til samt honning-chili-kartoflerne til og en god stærk sennep.

Bemærkninger:

Hvis man ikke er til det stærke kan man undlade chilien på kartoflerne.
Tilsæt evt lidt kanel i steden for det er også forrygene i smags oplevelse.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Mormor Winnies Nougath...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk