Fredag 20. Oktober 2017
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Skriv i gæstebogen
Grove fiskeboller med æble-karrysovs
 Opskriften er særlig sund!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

600 g fiskekød, torsk,sej eller kuller
100 g løg
1 spk. mel, hvede
1 spk. havregryn
1 spk. kartoffelmel
3 stk. æg
2 dl fløde, piske (38%)
lidt salt
lidt peber, hvid
30 g smør (saltet)
100 g løg
30 g mel, hvede
6 dl mælk, sød
2-3 spk. karry, mild
lidt salt
lidt peber, sort
1 stk. peberfrugt, grøn
2 stk. æble
4 dl ris (vilde)
8 dl vand
2 stk. bouillon, grønsags, tør
lidt salt
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Start med at sætte risene over at koge.
I gryde eller i mikroovn med 8 dl. vand og bouillonterningen samt 4 dl. vilderis. i 15 minutter.
Står med låg på til retten er færdig.
Rør ingredienser til fiskefarsen sammen på food-processoren i 10 minutter.
Fiskekødet, 1 løg, 1 spsk, mel, havergryn, kartoffelmel, æg, fløde samt salt og peber.
Sæt en gryde over at koge med lidt vand og 1 stk. bouillonterningen.
Form farsen og kog bollerne i vandet i 8-10 minutter.
Lad dem dryppe godt af.
Smelt smøret og tilsæt karry og det andet løg, som er finhakket.
Tilsæt mel og bag det godt igennemen.
Kom mælken ved og tilsæt lidt af kogevande som bollerne er blevet kogt i.
Smag sovsen til med salt og peber juster evt med lidt mere karry om den ikke er smagfuld nok.
Snit peberfrugten i tern samt æblerne ligeså og tilsæt dem til sovsen og varm den igennemen 3-5 minutter.
Server de vilde ris og sovsen sammen med de grove fiskeboller.

Bemærkninger:

Dette er en god måde at få børn til at spise fisk på da der ikke er ben i fisken. Samtidig ligner den en ret de sikkert kender i forvejen og godt kan lide.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Råcreme
Kartoffelsuppe med bac...
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Roastbeef, ovnstegt
Ovnstegte stegeben med...


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2017 MTS / MTServer.dk